Предстоящи събития на 25 март
Секция: Предстоящи събития
25 Март 2020 07:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 25 март

/КРОСС/***
София.
От 8.00 ч. във ВМА ще се проведе редовният брифинг на Националния оперативен щаб срещу коронавируса.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе редовното правителствено заседание.

***
София.
От 8.00 ч. в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще бъде отслужена полунощница и лития за упокой, великопостни часове и изобразителни.

***
София.
От 16.00 ч. в храм „Успение Богородично" ще се отслужи Велико повечерие, утреня и 1-ви час. Богослужението е организирано от Българската православна старостилна църква.

***
София.
От 17.00 ч. във ВМА ще се проведе редовният брифинг на Националния оперативен щаб срещу коронавируса.

***
Благоевград.
От 18.00 ч. в храм „Свв. Седмочисленици" ще се отслужи акатист към Пресвета Богородица. Богослужението е организирано от Българската православна старостилна църква.

***
Бургас.
От 18.00 часа в сградата на Община Бургас ще бъде обявен тазгодишният носител на голямата награда от Националния литературен конкурс "Христо Фотев". Събитието ще се излъчва на живо във фейсбук страницата на Общината.

***
Варна.
От 18.00 в храм „Св. Блаж. Ксения Петербургска" ще бъде отслужен акатист към Пресвета Богородица. Богослужението е организирано от Българската православна старостилна църква.

***
Варна.
От 18.00 ч. в храм „Св. Троица" ще бъде отслужен акатист към Пресвета Богородица. Богослужението е организирано от Българската православна старостилна църква.

***
Разлог.
От 9.00 ч. в храм "Св. Благовещение" в град Разлог Неврокопският митрополит Серафим ще оглави Архиерейска света Литургия на Благовещение.

***
Шумен.
От 10.00 часа началникът на полицейското управление в Нови пазар гл. инсп. Веселин Райнов ще се срещне с жителите на село Златна нива на 25 март в сградата на кметството.