Предстоящи събития на 13 май
Секция: Предстоящи събития
13 Май 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 13 май

/КРОСС/ ***
София.
От 8.00 ч. секретарят на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов ще направи съобщения за актуалната обстановка в страната във връзка с коронавируса.
***
София.
От 10 часа министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат чрез видеоконферентна връзка предстоящото редовно правителствено заседание.
***
София.
От 11.00 часа на бул. „Цариградско шосе" №166 посока изход (отбивката пред Инфинити), ще се състои брифинг на представител на отдел „Пътна полиция", ГДНП.
***
София.
От 8.00 ч. в храм „Успение Богородично" ще бъде отслужена литургия. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна църква.
***
София.
От 10.00 ч. в храм „Успение Богородично" ще се отслужи Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна църква.
***
София.
От 16.00 в храм „Успение Богородично" ще бъде отслужена Малка вечерня. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна църква.
***
София.
От 16.30 ч. в храм „Успение Богородично" ще бъде отслужена празнична бденна служба. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна църква.
***
Благоевград.
От 18.00 ч. в храм „Свв. Седмочисленици" ще бъде отслужен акатист към Пресвета Богородица пред Иверската Монреалска икона. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна църква.
***
Варна.
От 12.00 ч. зала „Оградата" ще бъде представена изложбата „Изкуство зад маска".
***
Варна.
От 18.00 ч. в храм „Св. Блаж. Ксения Петербургска" ще бъде отслужен акатист към Пресвета Богородица пред Иверската Монреалска икона. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна църква.
***
Гоце Делчев.
От 19.00 ч. в храм „Света Троица" ще бъде отслужен молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна църква.
***
Стара Загора.
От 9.30 ч. в храм „Св. Въведение Богородично" ще бъде отслужена света Божествена Златоустова литургия.