Андреа за Кубрат: Само аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият ми съпруг" си има сериозни гаджета
Секция: Шоубизнес
18 Май 2020 19:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Андреа за Кубрат: Само аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият ми съпруг" си има сериозни гаджета

/КРОСС/ След като в края на месец март т.г. Андреа зарадва почитателите си с новината, че с Кубрат Пулев отново са заедно (факт, който тогава подплати с актуална снимка от стрелбище, показваща как той я учи как да борави със снайпер), а в началото на април дори намекна, че е бременна от боксьора, сега певицата отново изненада обществеността с поредния обрат в отношенията ѝ със спортиста.
И както немският философ Георг Хегел някога е казал - историята има навика се повтаря. Оказва се, че двамата повторно са сложили край на връзката си, но за разлика от първата им раздяла през юли м.г., когато блондинката единствено обяви решението им, без да разясни причините за него, този път Андреа написа дълга публикация, предоставяйки на своите последователи в социалната мрежа обяснение за случилото се.

Преди ден Теодора, както е истинското ѝ име, качи в личната си Инстаграм страница архивна снимка с Кубрат, на която тя се намира в обятията му, а в посланието, придружаващо кадъра, разкри, че той многократно ѝ е изневерявал.

"След 13-годишна връзка, може би е "нормално", да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони... Това вероятно е различната ценностна система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението и принципите ми са "по-мъжки" от тези на доста "смели" мъже! В моя случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият ми съпруг" си има сериозни гаджета", пише изпълнителката.

"Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията, извличам нейните ползи. Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човекът, до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ти пред близки, познати и непознати хора", споделя попфолк звездата.


"Да оправдаваш себе си защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на "тя е болна", "тя ще се самоубие", "тя е съсипана", "тя е луда", "тя е на тежки лекарства"... а всъщност да ѝ казваш "моля те, роди ми дете", "бъди моя съпруга, стига с тази кариера"... Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне в това, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа обаче, че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех!", завърши Андреа.

Откровението ѝ в мрежата достигна до повече от 11 хил. души, които харесаха нейната публикацията. Подкрепа към Теодора засвидетелстваха нейни близки приятелки, като Моника Валериева, която постави три сърца.

"Има една порода жени, които служат само за едно - да задоволяват нагона. Тях не ги показват, срам ги е. Пред тях те са големите мъже с малките достойнства. Правят се на силни и велики, а всъщност са жалки. Гледай им сеира, и без това са най-добри в цирка", написа Николета Лозанова.