Предстоящи събития на 19 май
Секция: Предстоящи събития
19 Май 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 19 май

/КРОСС/ ***
София.
От 8.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен щаб ще направи съобщение по повод актуалната обстановка с коронавирусната инфекция в България и света.
***
София.
От 11 часа в Министерски съвет министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и министърът на здравеопазването Кирил Ананиев ще дадат съвместна пресконференция, посветена на темата за подновяването на работата на детските градини.
***
София.
От 09.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Васил Върбанов, Велизар Вълчев, Иван Александров, Марин Костов и Пейо Пеев за квалифицирани състави на изнудване.
***
София.
От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група на Огнян Милчев, Георги Илиев, Томи Романов, Еленко Стоянов, Захари Танев, Михаил Георгиев, Николай Петков, Таньо Танев, Георги Евлогиев, Емануил Гарвански, Николай Данкинов, Валентин Савов, Ели Стоянова и Уляна Шейнова.
***
София.
От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група на Поля Пеева, Спасена Генчева, Любомир Драгостинов, Антон Събев и Руслан Мирянов.
***
София.
От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група на Иво Дамянов, Алиман Байрам, Иван Цветанов, Иван Дюлгеров Мартин Петелков и Петър Черкезов.
***
София.
От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група на Христо Митов, Филип Чавдаров, Мехмед Мехмед, Венко Данаилов и Ергюн Балтаджъ.
***
София.
От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група на Борислав Димитров, Атанас Атанасов, Николай Николов, Георги Димитров, Димитър Димитров, Георги Василев, Валентин Първанов, Анелия Първанова и Валентина Димитрова.
***
София.
От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група на Симеон Симеонов, Тихомир Димов, Петър Гецов, Андон Маринов, Венцеслав Дечев, Димитър Димитров, Габриел Колев, Дончо Пантилеев, Кирил Иванов, Мариела Маринова, Стела Узунова и Валери Георгиева.
***
Добрич.
От 10.30 ч. ще се проведе брифинг в Община Добрич по повод честването на 24 май.
***
Стара Загора.
От 16.00 часа Държавен куклен театър - Стара Загора ще представи онлайн пиесата „Зайчето Питър".