Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще водят втория сезон на „Игри на волята: България“
Секция: ЛЮБОПИТНО
27 Юни 2020 11:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще водят втория сезон на „Игри на волята: България“

/КРОСС/ Любимите актьори Ралица Паскалева и Димо Алексиев са водещите на втория сезон на „Игри на волята: България“. През септември зрителите ще ги видят в неочаквана нова роля, впускайки се в предизвикателството на най-вълнуващото риалити предаване в ефира на NOVA.

По време на целия сезон Ралица и Димо ще бъдат близо до всичките 24 участници, не само по време на битките, но и извън арената, за да покажат още по-завладяващи и интересни моменти за феновете на формата.

Двамата водещи ще бъдат рамо до рамо, за да представят всички участници на зрителите. Те ги посрещат преди всяка битка и поставят пред тях следващото предизвикателство.

Всеки от тях има и специфична роля във формата. Димо има нелеката задача като спортист и мъж да коментира всички битки и да следи за спазването на правилата, а Ралица ще въведе зрителя в аналитичните коментари за взаимоотношенията между участниците. Тя ще е на чело на съветите на племената, на които ще бъде обърнат силен акцент през предстоящия сезон.

„Игри на волята: България“ е много интересен формат, който изисква да имаш не само силно тяло, но и да имаш наистина силен дух. Аз съм човекът, който трябва да коментира всички битки в това своеобразно състезание. Гледам ги отблизо и мога да кажа, че се изисква доста хъс, умения и отборна игра, за да се преминат всички препрятствия. Съблюдавам от първа линия дали играчите са честни и спазват всички правила“, сподели Димо Алексиев и обеща да е строг, но справедлив съдия.

„За мен и за Димо новото амплоа е предизвикателство, защото нито аз, нито той до момента сме били водещи на телевизионно предаване. През сезона аз ще водя по-личните разговори с участниците и ще следя техните взаимоотношения. Кой е победил, кой е загубил, как се чувстват. Обещавам да задавам много въпроси“, допълни Ралица Паскалева.

Снимките на втори сезон на „Игри на волята: България“ започнаха в началото на седмицата и участниците вече се борят за голямата награда, минавайте през различни изпитания на едни от най-красивите кътчета по българското Черноморие.