Бионсе ще получи награда за хуманитарната си дейност
Секция: Шоубизнес
28 Юни 2020 10:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бионсе ще получи награда за хуманитарната си дейност Това ще се случи на тазгодишните награди „BET“

/КРОСС/ Съвсем скоро Бионсе ще може да се похвали с още една голяма награда

Изпълнителката ще бъде почетена заради своята хуманитарна дейност на тазгодишните награди „BET“. Церемонията ще се състои на 28 юни, а причина за наградата е постоянната филантропска дейност на Бионсе. Тя е създала и подкрепяла множество инициативи през годините, за да помогне на хората в нужда.

Само преди дни тя отново впечатли феновете си, пускайки новата песен „Black Parade“, с която подкрепя бизнеси, чиито собственици са афроамериканци. „Честит празник. Да бъдете чернокожи е вашият активизъм. Чернокожото съвършенство е форма на протест. Радостта на чернокожите е тяхно право“, написа звездата по повод песента.

Наградата за хуманитарна дейност обаче може да не е единствена за Бионсе на наградите „BET“. Тя е номинирана и в категорията „Her“ за песента си „Brown Skin Girl“, в която участва и дъщеря ѝ Блу Айви. 

Стана ясно, че по време на церемонията рапърът Lil Wayne ще отдаде почит на покойния Коби Брайънт, а актьорът Уейн Брейди ще почете Ричард Пениман, известен като Литъл Ричард, който почина през май

Награди ще бъдат връчени на Николас Джонсън, Timbaland, Swizz Beats и D-Nice, за тяхната изключителна устойчивост, изобретателност и креативност за създаване на равенство в индустрията. Също така френската активистка Аса Траоре ще получи наградата „International Global Good“. 

Наградите „BET“ ще бъдат раздадени на 28 юни.