Wizz Air с 20%* отстъпка днес и целия уикенд
Секция: Туризъм
03 Юли 2020 15:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Wizz Air с 20%* отстъпка днес и целия уикенд

/КРОСС/ Wizz Air предлага 20%* отстъпка за всички полети, резервирани днес. Тази супер оферта е валидна за всички пътници, до всички дестинации и без ограничения за периода на пътуване.

Страхотните изненади от авиокомпанията не спират дотук и ще продължат и през уикенда, 4-5 юли. Тогава отстъпката от 20%** отново ще бъде валидна за всички пътници и без рестрикции за периода на пътуване, но за избрани полети.

Ако вече мечтаете за слънчева почивка, плаж и летен тен, сега е моментът да резервирате своята лятна ваканция. С цени, започващи само от 19.99 лв.***, днес wizzair.com е идеалното място да откриете локацията за вашата следваща отпуска на страхотна цена. Независимо дали вече имате любима дестинация за лятната си почивка или искате да опитате нещо ново, обширната мрежа на Wizz Air от България може да ви предложи това, което търсите. От прекрасни летни курорти като Миконос, Аликанте, Бари и Ейлат, до интересни нови светове като Абу Даби и Санкт Петербург или любимите на туристите Барселона, Лондон и Париж, авиокомпанията има за всеки по нещо.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20%* е валидна единствено днес за всички полети, а до края на уикенда - за селектирани. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си, ако не са сигурни за периода на пътуване или маршрута - така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътува
...