България е в ТОП 10 в света по участия във фото конкурса Huawei Next-Image Awards 2020
Секция: Технологии
30 Юли 2020 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
България е в ТОП 10 в света по участия във фото конкурса Huawei Next-Image Awards 2020

/КРОСС/ Два дни преди крайния срок за участие в световноизвестния фотографски конкурс Huawei Next-Image Awards 2020 България е на осмо място в света по изпратени в него снимки и видеа. На сайта на конкурса всеки може да разгледа творбите на мобилни фотографи от цял свят, както и да ги филтрира по държави и да усети духа на различни точки на планетата през погледа на нейните жители.

Освен богатия световен паричен и предметен награден фонд, Huawei България предоставя и 3 допълнителни атрактивни награди, специално и само за участници от България, които ще бъдат избрани от независмо от световното, локално жури, съвместно с Националната художествена академия и травъл фотографа и носител на награда в глобалния конкурс Next Image Awards за 2019г. Димитър Караниколов. Тримата български щастливци ще бъдат обявени на 14 август, и ще получат съответно Huawei Matebook X Pro, Huawei P40 Pro и Huawei Watch GT2.

Всеки участник има право да качи общо до 30 кадъра или видеа в различни категории на конкурса и крайният срок за това е 19ч. на 31 юли 2020г. Единственото условие е те да бъдат заснети с произволен смартфон с марка Huawei, като за видеата е допустима постобработка и монтаж и върху хардуер и софтуер на други производители.

Много често именно снимките и видеата, които нарушават традиционните правила, имат най-голяма арт стойност и потенциал да се отличат, а мобилната фотография дава възможност на всеки да изрази уникалното си виждане за света. Все пак смелостта, уникалността и автентичността на историята, уловена в мобилните обективи на Huawei, са ключът за привличане на вниманието в Huawei Next-Image Awards 2020!

Победителите, излъчени от Стийв Маккъри и глобалното жури ще получат три Гран При награди от 10 000 долара, носителят на фотографската награда TIPA смартфон с четворна Ultravison Leica камера - Huawei P40 Pro и електронни сертификати. 15 от късметлиите ще печелят в различните категории на конкурса Next-Image награден фонд от 1000 долара, смартфон Huawei P40 Pro, електронен сертификат. Още 50 подгласника и 5 почетни награди за впечатляващи кадри ще получат Huawei P40 Pro и електронни сертификати.

Бъдете смели и креативни и споделете съвършения си кадър със света тук!