Wizz Air с 20% отстъпка днес за полетите до 6 морски страни
Секция: Туризъм
31 Юли 2020 12:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Wizz Air с 20% отстъпка днес за полетите  до 6 морски страни

/КРОСС/ Wizz Air днес предлага атрактивна отстъпка от 20%* за всички свои полети до Португалия, Гърция, Малта, Кипър, Испания и Италия. Местата на промоционални цени са вече в продажба, а отстъпката е валидна за всички полети от България до изброените ваканционни страни без ограничения за периода на пътуване.

Към момента Wizz Air предлага удобни полети от София до прекрасните морски курорти Миконос (Гърция), Ларнака (Кипър), Бари и Катания (Италия), Аликанте и Валенсия (Испания), Малта. Ако пък сте любители на забележителностите, в днешната оферта на Wizz Air също има много опции на изгодна цена за вас, защото включва едни от най-популярните туристически дестинации - от София може да летите директно и бързо до Барселона, Мадрид, Милано, Неапол или Лисабон, а от Варна - до Барселона, Атина и Милано. Всички интересни маршрути в мрежата на Wizz Air може да разгледатe на wizzair.com.

Независимо дали търсите горещо морско приключение, или искате да посетите интересна нова дестинация, днешната оферта на Wizz Air предлага чудни варианти за всеки и гарантирано добро прекарване. А възползвайки се от настоящата отстъпка на авиокомпанията, клиентите не само ще изберат да летят на изгодна цена, но и ще подкрепят отговорното и екологично пътуване на борда на най-зелената флотилия в Европа**.