Цветанов: Не повече от 500 000 гласа за ГЕРБ
Секция: ПОЛИТИКА
27 Август 2020 08:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цветанов: Не повече от 500 000 гласа за ГЕРБ

/КРОСС/ Не повече от 500 000 гласа за ГЕРБ следващите избори. Това прогнозира в Бургас бившият заместник - председател на политическата формация Цветан Цветанов. В последната година ГЕРБ се превърна в най-мразената партия, каза още той.

Работим за създаването на структури, които ще бъдат обявени публично, след като бъде учредена партията „Републиканци за България", коментира на среща със симпатизанти в Бургас Цветан Цветанов. Такава дейност е започнала в общините Царево, Несебър, Созопол и Руен, добави той. Относно действията за промяна в Конституцията, Цветанов коментира:

„Инициативата за промяна на Конституцията е абсолютно несъстоятелно действие и решение, което беше взето. За промяна на Конституцията, на първо място, трябва да се търси политически консенсус. Не можеш да предложиш проект на Конституция и свикването на Велико народно събрание, ако не си направил най-важното - политическите консултации и общественото обсъждане. Вие видяхте, че много бързо се появи разминаване между внесения проект от ГЕРБ и предложенията, които дойдоха от Обединените патриоти", коментира Цветанов.

Иван Крумов, собственик на оптика в Бургас, беше представен като човекът, който ще представлява бъдещата партия в морския град. Той уточни, че не бил политически обвързан досега.