Селена Гомес: "Наистина не мисля, че бях този човек"
Секция: Шоубизнес
13 Септември 2020 12:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Селена Гомес: "Наистина не мисля, че бях този човек" Изпълнителката на Good For You признава, че е усещала натиска да бъде по-провокативна

/КРОСС/ Само преди седмица очарователната Селена Гомес пусна на пазара първата колекция на козметичния си бранд Rare Beauty. Идеята на музикалната сензация е да предефинира усещането за красотата и да кара потребителите да се чувстват добре, без да крият отличителните си характеристики.

В ново интервю за американското козметично издание Allure Селена споделя, че в даден етап от кариерата си самата тя е усетила натиска да бъде по-секси и провокативна. "Просто направих неща, в които не бях аз. Имаше натиск да изглеждам по-възрастна в албума ми Revival. Почувствах необходимостта да покажа кожа. Наистина не мисля, че бях този човек", казва Гомес, която е отявлен защитник на психичното здраве.

За да пази именно неговото благосъстояние, изпълнителката на Good For You е ограничила времето си в социалните мрежи до минимум и е спряла да търси новини за себе си в Google. "Не съм го правила от години. Честно казано, не мога. Аз съм силна по много начини, но просто имам твърде чувствително сърце."

"Определено бих искал да кажа, че съм предприемач… По-скоро, че аз контролирам. Контролирам изцяло живота си и всичко, което правя. Аз отговарям за себе си", казва още по-уверената Селена, съветвайки всички свои почитатели да направят същото.

В края на август слънчевата ни любимка реализира и нов летен сингъл в колаборация с K-pop групата BLACKPINK, а за да отбележи премиерата, тя подготви и специален вкус сладолед. Да, Селена определено контролира всичко!