ЦСКА пуска виртуални билети за мача с Торсхавн
Секция: СПОРТ
22 Септември 2020 18:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЦСКА пуска виртуални билети за мача с Торсхавн

/КРОСС/ ЦСКА пуска в продажба виртуални билети и за третия си домакински мач в Лига Европа срещу тима на Б36 (Торсхавн) от Фарьорски отстрови, съобщава novsport.

Двубоят от третия квалификационен кръг на турнира е насрочен за 24 септември (четвъртък) от 20:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

Всички събрани средства от продажбата на виртуалните билети отново ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, за да подпомогнат развитието на младите таланти от детско-юношеската школа на клуба. От клуба пропомнят, че това се случва за четвърти път в историята на тима.

При подновяването на пролетния дял от изминалия сезон, преди дербито с Локомотив (Пловдив) също бяха пуснати в продажба виртуални пропуски и тогава, само за няколко дни нашите привърженици закупиха близо 3500 броя на цена от 10 лева.

Преди срещата от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу малтийския Сиренс пък бяха продадени близо 1500 виртуални билети, а преди мача с БАТЕ (Борисов) близо 2000. Всички събрани средства се даряват на сметката на Академия ЦСКА за нейната издръжка и подобряване на материалната база