Стоичков пуска своя марка суджук
Секция: ЛЮБОПИТНО
28 Септември 2020 14:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стоичков пуска своя марка суджук

/КРОСС/ Единственият българин носител на „Златна топка" представи своята марка по впечатляващ начин.

Логото на Камата съвсем естествено включва емблематичния за него №8 под който мина кариерата му в ЦСКА, „Барселона" и националния отбор. Затова за гостите не бе изненада да видят на презентацията специално изработени суджуци под формата на осмица. Кулинарното изкушение ще се продава в търговските мрежи, а на всяка опаковка естествено грее ликът на Стоичков с негов автограф.

Основният аспект от новото начинание на прочутия голаджия, разбира се, е модната линия под неговото лого. Манекени представиха първите два продукта - тениски със Стоичков на незабравимото американско лято през 1994 г. и от времената в Дрийм тийма на „Барселона".

„Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова решихме да направим тази спортна линия, тя е за всички - знаете, че обичам голф, лов. Решихме да направим колекция от спортна екипировка, логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен, затова така го измислихме. Има много спортни неща, за свободно ходене", заяви Камата.

Участие в пресконференцията взе и съавторът на автобиографията на легендарния футболист Владимир Памуков. Той загатна за голям договор отвъд Атлантическия океан, свързан с бестселъра „Историята. Христо Стоичков". На събитието стана ясно, че най-големият български футболист има нов официален сайт.