Предстоящи събития на 30 октомври
Секция: Предстоящи събития
30 Октомври 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 30 октомври

/КРОСС/***
София.
От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 09.00 ч. в аулата на ВУЗФ ще започне втория ден на международната конференция „PEPP - регламент и технически стандарти за пазарна реализация".
***
София.
От 09.00 ч. в митрополитския храм „Св. вмца Неделя" ще бъде отслужена Архиерейска света Литургия по повод деня на св. крал Стефан Милутин.
**
София.
От 09.30 ч. на булевард "Княгиня Мария-Луиза" 19 посланикът на Кралство Нидерландия в България Беа тен Тъшър и кметът на София Йорданка Фандъкова ще открият най-новия стенопис в столицата.
***
София.
От 10.00 до 12.00 ч. чрез платформата ZOOM заместник-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова ще открие събитие по повод Международния ден на Черно море.
***
София.
От 11.00 ч. в Национална библиотека „Св. св. Кирил и Методий" ще бъде открита изложбата „Д-р Петър Берон - европейски измерения на възрожденската личност" по повод Деня на народните будители".
***
София.
От 11.30 ч. ще се проведе пресконференция на ПП АБВ в централата на партията на ул. „Врабча" 23.
***
София.
От 12.00 ч. . в София Тех Парк на официална церемония ще бъдат обявени победителите в конкурса „Кмет на годината".
***
София.
От 14.00 ч. онлайн вицепремиерът Томислав Дончев ще представи Националния план за възстановяване и устойчивост на България.
***
София.
От 14.00 ч. в Градина „Кристал", бул. „Цар Освободител" № 9, главният изпълнителен директор на „Български пощи" ЕАД Деян Дънешки ще пусне в употреба издание на тема „20 години от създаването на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело" - илюстрована пощенска карта със стандартен знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.
***
Добрич.
От 11.00 ч. в Центъра за защита на природата и животните ще се проведе доброволческа акция „За животните с любов".
***
Кюстендил.
От 17.30 ч. в Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора" ще бъде открита юбилейна изложба „120 години от рождението на Асен Василиев".
***
Сливен.
От 11.00 ч. в сградата на ОДМВР-Сливен главен инспектор Илиян Николов, началник на сектор „Пътна полиция" при ОДМВР-Сливен, ще даде брифинг във връзка с предстоящия зимен сезон и началото на традиционната Акция „Зима".
***
Смолян.
От 10.00 ч. на многофамилна жилища сграда на ул. „Карлък" 5 ще се състои първа копка по проект „Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в град Смолян".
***
Стара Загора.
От 18.00 ч. на IV-то експозиционно ниво, Регионален исторически музей Стара Загора ще се проведе XXXVII Национален младежки конкурс за поезия „Веселин Ханчев".
***
Търговище.
От 17.30 ч. в концертната зала на Младежкия дом ще се състои трета церемония за награждаване на деца и младежи с изявени дарби.
***
Шумен.
От 11.00 ч. часа в зала 363 в сградата на Общината ще се проведат търгове за продажба на поземлени имоти.
***
Шумен.
От 14.00 ч. в зала 203 Шумен ще се проведе заседание на временната комисия за нов /разработване на промени в/ Правилник за организацията и дейността на обществения посредник на територията на Общината.