Кубрат Пулев пътува по-рано за Лондон, за да влезе в "балон"
Секция: СПОРТ
17 Ноември 2020 14:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кубрат Пулев пътува по-рано за Лондон, за да влезе в "балон"

/КРОСС/ Кубрат Пулев ще пристигне по-рано в Лондон за битката със световния шампион по бокс в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа, която е насрочена за 12 декември

Българинът ще направи това по настояване на мениджъра на британеца Еди Хърн, който иска да избегне отлагане на мача заради положителен тест за коронавирус на Пулев.
.
"Кубрат ще пътува скоро до Лондон. По-рано, отколкото си мислим, и ще влезе в "балона" няколко седмици предварително. Голяма част от топбоксьорите в тежка категория и момчетата, които печелят сериозните пари, биват тествани ежедневно.
Вижте Дерек Чисора, мисля че той се тестваше през ден. Ще доведем Пулев тук. Ще се погрижим той да е в "балона", в затворена среда, защото просто не можем да рискуваме.

Обикновено, в седмицата на даден мач рискът той да пропадне е 10%. Сега шансовете това да се случи са 50:50. Когато става въпрос за битка от такъв мащаб, трябва да бъдат взети допълнителни предпазни мерки. Това ще гарантира, че и двамата боксьори ще бъдат в балона" отрано и под строг надзор", заяви Еди Хърн пред Sky Sports.