Актрисите в новия „Сексът и градът“ с по милион долара за серия
Секция: Шоубизнес
14 Януари 2021 19:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Актрисите в новия „Сексът и градът“ с по милион долара за серия

/КРОСС/ Вече е потвърдено официално, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще заснемат нови епизоди от култовия сериал "Сексът и градът", но без Ким Катрал. Днес изтече и информация за хонорарите им, които ще са, меко казано, завидни.

Римейкът на HBO Max ще се казва "And Just Like That ..." и ще има 10 епизода, а за всеки епизод актрисите ще получават хонорар от по един милион долара, твърди "Variety".

Сериалът ще проследи приятелството на Кери, Миранда и Шарлот и любовния им живот на тяхната 50-годишна възраст. Всеки епизод ще е с продължителност 30 минути и снимките, според сегашния план, трябва да започнат в края на пролетта.

Сара публикува видео в Инстаграм като превю към предстоящия сериал.

"Сексът и градът" ще се завърне на екрана 17 години след излъчването на последния му епизод.

Ким Катрал, която участва в ролята на Саманта в оригиналната продукция, няма да се върне в новия сериал. Вече се повиха анекдоти по повод липсата й, като най-остроумният от тях е: "Как ще се казва сералът без Саманта? - само "Градът". За феновете на продукцията е добре известно, че повечето пикантерии и сексуални приключения в историята се въртяха около линията на героинята на Катрал.