Българка стана звезда в турските сериали
Секция: Шоубизнес
19 Февруари 2021 17:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Българка стана звезда в турските сериали

/КРОСС/ Турските сериали, иронизирани от едни и обичани от други, си станаха предпочитани продукции от много телевизии по нашите географски ширини. Това не бива да ни изненадва. Битът ни е близък, отношенията между хората са познати. Затова и турските актьори станаха истински звезди, надскачащи мащабите на Турция.

Заради това турските продукции станаха и истински магнити за продуценти и актьори от съседни държави. Иво Аръков вече се снима в турски сериал, но той далеч не е единственият българин, който го е направил. Има и друг наш сънародник и това е Юлия Порязова.

Юлия може да се похвали, че вече е пробила в турското кино и че се е снимала в продукции, в които участват имена като Берен Саат и Еркан Петеккая. "Когато погледна назад, мога да кага, че животът ми е изпълнен само с хубави преживявания. Може би защото още от малка получих шанс да бъда в уникална среда, сред известни хора и да работя с тях", споделя пред "България Днес" Юлия Порязова.

Юлия и семейството ѝ са от Смолян, но заминават за Турция, когато тя е 8 клас. Тогава тя не знае и дума турски, седи винаги на последния чин и просто слуша и преписва от съучениците си. Те се отнасят внимателно и с разбиране към нея. Въпреки това Юлия споделя, че това е бил най-трудният ѝ период в живота - изоставя приятелите си в България и отива в нова среда без да знае езика ѝ.

Първоначално Юлия започва работа като модел, а работата ѝ я среща с певеца Атила Таш. След това подписва първия си договор за сериал. Следват още 4!
Днес българката описва пристигането си в Истанбул като най-трудния момент в живота ѝ, който довел до най-хубавия.

Снимка: Инстаграм