Галапремиерата на "Голата истина за група Жигули" е на 13 април в НДК
Секция: КУЛТУРА
06 Април 2021 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Галапремиерата на "Голата истина за група Жигули" е на 13 април в НДК

Ограничен брой зрители ще имат уникалния шанс да гледат дългоочакваната комедия в компанията на актьорите и екипа

/КРОСС/ Най-новият филм на Виктор Божинов „Голата истина за група „Жигули" тръгва с предпремиерни прожекции в кината от 16 април. Само три дни преди това, на 13 април, в зала 1 на НДК ще се проведе и Галапремиерата. По червения килим се очаква да минат актьорите на лентата Михаил Билалов (Фори), Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев - Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо), Ирини Жамбонас (Соня), Август Попов (БобиЧаев), Параскева Джукелова (Марина), Илияна Лазарова (Анна) и Климентина Фърцова (Лиза), както и екипа създал филма.

От днес в продажба са и ограничено количество билети за Галапремиерата. Всеки който желае да гледа филма в компанията на актьорите и екипа може да го направи като закупи своя билет от касите на НДК или от линка: https://bit.ly/2PZLCvk „За нас срещата със зрителите е най-важният момент от работата ни. Радваме се, че въпреки пандемията, ще можем да споделим това преживяване. Всеки желаещ може да закупи своя билет и да гледа с нас.", споделя Виктор Божинов, режисьор.

Галапремиерата на „Голата истина за група Жигули" е част от Киномания и ще се проведе съобразно всички епидемиологични мерки. Филмът се разпространява от BTV Studios.