Предстоящи събития на 7 април
Секция: Предстоящи събития
07 Април 2021 07:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 7 април

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 ч. чрез видеоконферентна ще се проведе редовно правителствено заседание.
***
София.
От 10.30 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 по случай Световния ден на здравето държавният глава Румен Радев ще удостои с почетен знак осем медици.
***
София.
От 13.30 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 по случай Световния ден на здравето държавният глава Румен Радев ще награди с Почетния знак на президента седем медици.
***
София.
От 10.00 часа онлайн ще се състои представяне на резултатите за България от 24-тото Годишно глобално проучване на PwC сред бизнес лидерите.
***
София.
От 12.00 часа в зала „Родина" на Националния стадион ще се проведе пресконференция по повод предстоящ аматьорски турнир по футбол.
***
София.
От 13.00 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча" 23 ще се проведе пресконференция.
***
Велико Търново.
От 19.00 часа в Музикално-драматичния театър ще се състои пролетен галаконцерт с шедьоври от световната оперна и оперетна класикагалаконцерт с шедьоври от световната оперна и оперетна класика.
***
Добрич.
От 10.00 часа във фейсбук страница на Регионална библиотека „Дора Габе" ще се състои онлайн представяне на книги за деца на здравна тема по повод Международния ден на здравето.
***
Разград.
От 18.00 часа в зала „Филхармония" ще се състои симфоничен концерт - Бизе и
Шуман.
***
Русе.
От 10.00 часа пред сградата на Комплексния онкологичен център Вокално студио „Слънчеви ноти" ще изнесе концерт по повод Световния ден на здравето.
***
Стара Загора.
От 11.00 часа на алея „Стара Загора" в парк „Пети октомври" ще бъде открита фотографска изложба под надслов „Стара Загора Ви благодари" по повод Световния ден на здравето.
***
Шумен.
От 16.00 часа чрез платформата Google Meet ще се състои информационен уебинар в помощ на желаещите да се включат в конкурса за финансиране на проекти, насочени към младите хора на Шумен.