"Най-срамното първенство в историята! Всичко е нагласено в полза на Англия"
Секция: Анализи
09 Юли 2021 15:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Най-срамното първенство в историята! Всичко е нагласено в полза на Англия"

/КРОСС/ Известен испански журналист разкритикува организацията на европейското първенство и защити конспирацията, че "всичко е нагласено в полза на Англия".

"Трите лъва" ще се изправят срещу Италия в битката за трофея на "Уембли" в неделя от 22 ч. наше време в първия си голям финал от 55 години насам. Той стана факт, след като англичаните победиха Дания с 2:1 след продължения в сряда вечерта.

Англия никога не е играла на финал на европейско първенство и цялата страна е настръхнала в очакване на спечелването на трофея. Единственият голям триумф на островитяните е от световното през 1966 г. отново на родна земя.
Журналистът от популярното предаване El Chringuito Роберто Моралес обаче смята, че англичаните са постигнали успеха благодарение на УЕФА.

"За мен това е най-срамното първенство, което сме отразявали - отговори Моралес на въпрос на водещия Джосеп Педрерол дали наистина вярва, че нещата са направени така, че Англия да е на финал. - Наистина е жалко.

Имахме мачове в градове, които дори не са в Европа. Финалът бе подготвен за държава, която напусна Европейския съюз. Всичко е предварително подготвено.

Играха всичките си мачове като домакини с изключение на един. Определено беше нагласено за Англия. Единственото, което липсваше, бе помощ от съдиите и тя дойде срещу Дания."