Предстоящи събития на 21 юли
Секция: Предстоящи събития
21 Юли 2021 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 21 юли

/КРОСС/ София.
От 9.00 часа тържествено ще бъде открито 46-ото Народно събрание. На откриването ще присъстват президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова.
***
София.
От 11.00 ч. в Младост IV, ул. „Детска мечта" 20, зам.-кметът Генчо Керезов ще провери изпълнението на проект за въвеждане на система от иновативни решения за производство на зелена енергия и умни" комунални услуги в ДГ решения за производство на зелена енергия и „умни" комунални услуги в ДГ „Сърничка".
***
София.
От 15.00 часа онлайн Съветът за електронни медии ще представи проучване на тема „Предпочитани медии като източник на информация от аудиторията във връзка с изборите за народни представители на 4 април и 11 юли 2021 г.".
***
София.
От 18.30 часа пред Министерство на здравеопазването ще се състои протест на родителски и граждански формации.
***
Ахтопол.
От 17.30 часа на историческия ахтополски мостик ще бъде открита изложбата „Ахтопол".
***
Бургас.
От 18.00 часа в зала „Ателие" на филиала на НХА ще бъде открита изложба, която е част от второто издание на Националния форум за геометрична абстракция „Отвъд хоризонта".
***
Бургас
От 18.00 часа в Дома на писателя ще бъде представена „За него, Живота..." - книга, посветена на Никола Вапцаров. Автор и представящ е Продрум Димов
***
Бургас
От 18.00 часа във филиала на НХА в Бургас ще бъде представена експозиция с творби на родените и отраснали в града творци
***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детския отдел на библиотека „Родина" щ се проведе инициативата Забавно лято в библиотеката с програмите „Нашата изумителна Вселена" - Астероиди, метеори, метеорити, и „Дърво на знанието".
***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 363 на Общината ще се състои публичен търг за отдаване под наем на земеделски земи с начин на трайно ползване - „пасища, мери и ливади" за стопанската 2021/2022 година.