Новата серия Moto g предлага най-бързия чипсет на пазара
Секция: Технологии
18 Ноември 2021 15:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новата серия Moto g предлага най-бързия чипсет на пазара

/КРОСС/ Motorola обяви новите попълнения в серията moto g, предназначени да предизвикат статуквото на пазара на смартфони от среден клас. След 10 поколения Motorola продължава мисията си да предоставя първокласни функции на всички. Петте нови смартфона имат за цел да дадат възможност на своите потребители да създават съдържание, да се свързват и да споделят със света около тях.

moto g200 5G: светкавична производителност на флагмана

moto g200 5G е едно от най-достъпните устройства на пазара със SnapdragonTM 888 и 5G мобилна платформа. Този смартфон е създаден за потребители, които искат производителност на ниво флагман и 5G скорости¹ на достъпна цена. Той съчетава първокласно изживяване с невероятна система от камери, поглъщащ дисплей, усъвършенствано безжично аудио и трансформиращи възможности на Ready For, същевременно засилвайки мощните функции на телефона.

В началото на тази година Motorola амбициозно въведе за първи път флагмански чипсет във франчайза moto g с лансирането на смартфона moto g100, като успешно отключи най-добрите възможни изживявания. Днес технологичният гигант продължава иновационния си път, внасяйки още по-голяма производителност в серията moto g.

moto g200 5G е снабден с най-бързия чипсет на пазара - свръхмощния SnapdragonTM 888 + 5G мобилна мрежа. С нея можете да играете игри с изкуствен интелект, които да реагират с 20% по-бързо² на докосването ви, и всичко това благодарение на Snapdragon Elite Gaming, който пренася игрите на ниво настолен компютър на мобилни устройства, осигурявайки 20% по-бързо² графично изобразяване. Наслаждавайте се на ненадмината скорост със светкавично бързата 5G свързаност и най-бързия в индустрията мобилен Wi-Fi 6E,3 и заснемайте снимки и видеоклипове с 35% по-бързо², така че да получите по-добро качество на изображението, запаметявайки всеки момент.

Мобилната платформа Snapdragon позволява и най-усъвършенстваното безжично аудио изживяване във всеки Motorola смартфон. С Qualcomm® Snapdragon SoundTM се наслаждавайте на музика с висока разделителна способност, кристално чисти гласови повиквания и забавления без забавяне - с превъзходна свързаност и удължен живот на батерията. Motorola си партнира и с Dolby, за да въведе технологията Dolby Atmos4 в moto g200 5G. С подобрена дълбочина и яснота на звука Dolby Atmos предлага зашеметяващо триизмерно слушане.

Мобилната платформа 888+ също даде необходимия тласък, за да може великолепният 6,8-инчов FHD+ Max Vision дисплей да бъде снабден с мощни функции, които определено привличат вниманието. Безумно бързата и водеща в индустрията честота на опресняване от 144 Hz прави игрите, гледането на екшън съдържание и превъртането на телефона изключително плавно изживяване. Сертификатите DCI-P3 и HDR10 осигуряват 25% по-голям диапазон, така че любимото ви съдържание да има кристални цветове с подобрена яркост и контраст, а картината да изглежда точно както трябва - жива и реалистична.

moto g200 5G е оборудван с най-усъвършенстваната система от камери, която може да съдържа телефон от серията moto g - същата мощна система от камери е включена и в семейството motorola edge. Звездата на шоуто е 108 MP камера с ултрависока разделителна способност, която не само вкарва повече детайли във всяка снимка, но и подобрява качеството на цифровото увеличение. Освен това технологията Ultra Pixel binning осигурява 9 пъти по-добра чувствителност при слаба светлина чрез комбиниране на 9 пъти по-големи пиксели в един. Резултатът? Невероятно резки и ярки изображения - дори при най-предизвикателните светлинни условия. Мoto g200 5G идва и с друг усъвършенстван сензор, който ви дава две невероятни перспективи в едно: ултраширока и макровизия. Сензорът за дълбочина работи в комбинация с основната камера за автоматично размазване на фона. Предоставена е и възможността за регулиране на нивото на интензивност след заснемането на кадъра.

Тъй като създаването на съдържание в социалните мрежи е от съществена значимост в днешни дни, екипът на Motorola се е погрижил moto g200 5G да може да записва видеоклипове с кинематографично качество с най-високата възможна резолюция на видеоклипове за смартфон днес - 8K. Устройството съдържа и истински страхотен софтуер за видео, позволявайки на потребителите истински да разгърнат креативността си. Пример за това е режима за двойно заснемане, който ви позволява да записвате, използвайки едновременно предната и задната камера. Тази функция се отнася както за видео заснемане, така и за създаване на снимково съдържание. Смартфонът позволява дори да изберете да записвате с две от задните камери, за да получите съвсем нова перспектива. Функцията за супер забавен режим дава възможност да заснемете видеозапис с висока разделителна способност със скорост до 960 кадъра в секунда и да забавите действието, виждайки детайлите, които очите биха пропуснали при нормална скорост. Това е 4 пъти по-бавно от обикновеното забавено движение на предишните поколения телефони Motorola. Опцията Face Beauty Video ви гарантира, че винаги ще изглеждате по най-добрия начин в селфи видеоклиповете, като изглажда кожата и придава по-полиран вид.

Вградената памет от цели 128 GB/256 GB UFS 3.1 позволява незабавен достъп до любимите ви снимки, филми, приложения и игри. Освен това паметта LPDDR5 осигурява производителност от следващо поколение и пикова пропускателна способност на паметта от 51,2 GB/s, осигурявайки 16% по-бърза обработка на данни8.

Moto g200 5G прави впечатление и с елегантен дизайн - сатененото матово покритие добавя допълнителна нотка на стил и изтънченост, а водоотблъскващия дизайн защитава устройството едновременно отвътре и отвън.

предоставяне на повече възможности на потребителите с новото семейство moto g

В допълнение към moto g200 5G Motorola представя и moto g71 5g, moto g51 5G, moto g41 и moto g31. Всяко от тези устройства носи уникални характеристики, за да гарантира, че всеки потребител може да намери телефон, който отговаря на неговите нужди - от най-бързите 5G скорости, поглъщащ дисплей, невероятна система от камери до изключително надежден живот на батерията и невероятна производителност.

С moto g71 5g се наслаждавайте на ярките и цветни гледки на ослепителния 6,4-инчов FHD+ OLED дисплей. С 25% по-голям цветови диапазон, изображенията изглеждат живи и истински, ще получите безпрецедентно изживяване на дисплея на невероятна цена. Този телефон пристига и с TurboPowerTM 30, което ви позволява да разполагате с 50% от живота на батерията само за 30 минути зареждане. Освен това 50 MP заден сензор с технология Quad Pixel ви позволява да заснемате зашеметяващи снимки дори при най-сложните условия на осветление. А чисто новата мобилна платформа Snapdragon® 695 с подобрена ефективност осигурява 5G скорости и плавна работа.

moto g51 5G ни приближава към мрежовото свързване от бъдещето. С 5G можете да провеждате видеоразговори и да играете онлайн без забавяне. Всичко това се възпроизвежда на ултраширок 6,8" дисплей с Full HD+ резолюция с ярки и отчетливи цветове. Изживяването става още по-добро със супер плавната честота на опресняване от 120 Hz. Системата от 50MP тройни камери е готова да заснеме всяка сцена с един клик, независимо дали става дума за малък детайл или голям пейзаж. И за да бъде всичко това възможно, мобилната платформа Snapdragon® 4350 Pro захранва всичко за безпроблемно изживяване, като реагира мигновено и е два пъти по-бърза от предшественика си.

moto g41 предлага 48 MP задна камера с Quad Pixel технология, която ви позволява да заснемате невероятни снимки през деня, през нощта и по всяко друго време. Оптичната стабилизация на изображението автоматично подобрява размазаните изображения и видеоклипове, дължащи се на нежелано движение на камерата, така че дори когато снимката отнеме повече време - да речем, в условия на слаба светлина - яснотата и детайлите проличават. moto g41 идва със същия 6,4" FHD+ OLED дисплей и TurboPowerTM 30 като moto g71, а освен това можете да усетите как телефонът ви реагира мигновено на всяко докосване и плъзгане с изключителния осемядрен процесор.

moto g31 се предлага с красив 6,4-инчов Full HD+ Max Vision дисплей с над 400 ppi за по-ясни детайли и OLED технология за по-реалистични цветове. Системата от 50 MP мултикамери ви позволява да заснемате най-добрите си спомени с невероятна отчетливост. А с нея можете да работите 36 часа само с едно зареждане.

Във всички нови устройства moto g можете да се насладите на по-богат и отчетлив звук благодарение на технологията Dolby Atmos. Направете така, че любимите ви филми да звучат така, сякаш ги гледате в киносалон, и слушайте музика по начин, който ви доближава до изпълнителя и неговата емоция. И ако има нещо, което е важно за всеки, независимо кое устройство избира, то това е дългият живот на батерията. Всеки от тези телефони разполага с огромна батерия с капацитет 5000 mAh, която ви осигурява енергия дори за най-натоварените дни, и всички те включваха зарядно устройство за телефон в кутията.