Xiaomi Friday стартира със специални намаления на избрани продукти
Секция: Технологии
19 Ноември 2021 12:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Xiaomi Friday стартира със специални намаления на избрани продукти

/КРОСС/ Xiaomi Friday стартира още тази седмица със серия от специални намаления на избрани продукти на бранда. В продължение на няколко дни потребителите ще могат да се възползват от преференциални цени и оферти в оторизирания магазин на Xiaomi в Paradise Center, както и в партньорската ритейл мрежа на бранда.

Още от този петък, 19-ти ноември, в Technopolis потребителите могат да намерят специални цени и намаления на повече от 20 смартфона Xiaomi и POCO, които може да видите на този линк. Предложенията са валидни до 21-ви ноември.

В магазини „Зора" офертите на продукти Xiaomi стартираха на 18-ти ноември, като те се отнасят за общо 15 смартфона, всеки от които е в отлично съотношение между качество и цена. Намаленията с до 15% там също са валидни до 21-ви ноември, а всички предложения може да разгледате тук.

Оторизираният магазин на Xiaomi в София в Paradise Center, ниво 0, също ще зарадва феновете на бранда с пакетни оферти и отстъпки на някои от най-търсените продукти. От 22-ри ноември до неделя (28-ми ноември), на място ще можете да се възползвате от намалени цени на смартфони, безжични слушалки, пречистватели за въздух, скутери и много други смарт устройства на Xiaomi.