Онлайн гласуването за шестите Годишни награди в туризма - 2021 ще приключи на 22 ноември в полунощ
Секция: Туризъм
22 Ноември 2021 11:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Онлайн гласуването за шестите Годишни награди в туризма - 2021 ще приключи на 22 ноември в полунощ

/КРОСС/ На 22 ноември в 23:59 часа приключва електронното гласуване за шестите Годишни награди в туризма - 2021. Онлайн вотът в надпреварата ще продължи до днес в полунощ.

Стартът на гласуването бе даден на 13 ноември и то определя носителите на наградите във всяка от 10-те категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Тазгодишното издание на състезанието е изключително оспорвано и стотици потребители вече подкрепиха фаворитите си. Отчита се сериозен интерес както от желаещите да дадат вота си и да определят носителите на призовете, така и от участниците в конкурса. Кандидатите, които са допуснати до финалната фаза и се състезават за награди, са над 60, разпределени в 4 професионални, 4 художествени и 1 специално предназначена за българските общини. Голямата награда в категория „Изборът на българите" традиционно ще бъде определена сред всички туристически обекти, включени в „100-те национални туристически обекта" и „50-те малко познати места".

Онлайн гласуването протича при завишен контрол, за да се минимизират възможности за промяна на електронния вот. Експерти следят да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Подобни действия биха повлияли негативно на съответния кандидат, като могат да доведат и до неговото дисквалифициране, отчитат се своевременно и се предприемат мерки за неутрализиране на опитите за нерегламентирано влияние.