Тейлър Суифт оглави класация на „Билборд"
Секция: Шоубизнес
23 Ноември 2021 08:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тейлър Суифт оглави класация на „Билборд"

/КРОСС/ Певицата Тейлър Суифт оглави класацията „Билборд" за албуми, съобщи сайтът на изданието. Тя си осигури първенството с преиздадената версия на Red. От нея за периода на отчитане са продадени 605 000 копия.

Red (Taylor's Version) е вторият албум, който изпълнителката преиздава след Fearless (Taylor's Version) през април. Тогава и той застана начело на „Билборд 200".

Втората позиция в класацията е за "Силк соник" и първият им албум An Evening With Silk Sonic. От него са продадени 104 000 еквивалентни единици за отчетния период. Сформираното през март дуо "Силк соник" е в състав Бруно Марс и Андерсън Паак.

На трето място тази седмица сe нарежда южнокорейската момичешка група "Туайс" с третия си студиен албум Formula of Love: O+T=<3. От него са продадени 66 000 еквивалентни единици. Певицата Съмър Уокър, която миналата седмица оглавяваше чарта с албума Still Over It, падна на четвърта позиция в „Билборд 200". От него са продадени 64 000 еквивалентни единици. В челната петица на чарта е и канадският рапър Дрейк с албума Certified Lover Boy, който отстъпва с две позиции.