Най-новото предложение на Logitech MX Keys Mini (Видео)
Секция: Технологии
25 Ноември 2021 11:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Най-новото предложение на Logitech MX Keys Mini (Видео)

/КРОСС/ Един от най-важните инструменти за тези от нас, чиято работа е свързана с писане, е клавиатурата. От първостепенно значение е да можем да разчитаме на добър ход на клавишите, меки суичове, а и лично за мен е от значение тихата работа. Освен това, тъй като често съм в движение е добре дошло и наличието на свободата, която се постига с безжична свързаност. По този начин можете да се възползвате от удобството да пишете с познатата си клавиатура и на смартфон, таблет, а и различен компютър.

video: https://www.youtube.com/watch?v=Z9pzYK3Mx8E

Отскоро имам възможност да използвам най-новото предложение на Logitech - MX Keys Mini. Това е пълноформатна безжична клавиатура без допълнителен цифров блок. Тя може да бъде свързана с три устройства чрез Bluetooth или новия Logi Bolt USB приемник, който се разпространява отделно.

Клавиатурата е лека и тънка като има и леко повдигане в задната си част за постигане на по-удобен наклон. За стабилното позициониране върху бюрото или друга плоскост има общо пет гумирани крачета, които предотвратяват нежелани движения. MX Keys Mini се предлага в три цвята, Graphite, Pale Gray и Rose. В случая снимките са на модела в графит. В комплект с клавиатурата има кабел за зареждане.