16-годишната Никол Паласчева напусна X-Factor - Италия
Секция: КУЛТУРА
27 Ноември 2021 12:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
16-годишната Никол Паласчева напусна X-Factor - Италия

/КРОСС/ Никол напусна X- Factor Италия.

Публиката я изпрати с обожание.

След почти двумесечно участие в най-популярния музикален формат, 16-годишната Никол Паласчева напусна X-Factor- Италия. Българката, която е първата чужденка с такъв успех в италианското предаване беше изпратена с обожание от публиката. Аплодисментите продължиха и в социалните мрежи на шоуто, където публикациите за нея събраха най-много коментари и харесвания.

В последния епизод на X-Factor Nika Paris изпълни своята авторска песен "No limit". След брилянтното й представяне българката продължи напред, но напусна предаването при второто й участие за вечерта, когато изпя Don't start now на Dua Lipa. Припомняме, че неведнъж Никол беше сравнявана със супер популярната Lipa, а съдията в шоуто Mika, дори й предрече кариера като на британската супер звезда.
„За мен всичко това беше изключително преживяване - сподели Nika Paris след предаването- Радвам се, че имах възможността да се запозная и с Ед Шийрън, който беше част от последния лайф. Радвам се, че след тази голяма реалити емоция за мен сега следва истинската реална работа".

Никол и музикалният й ментор Дарияна Куманова не скриха, че вече са получили поредица предложения от мениджъри, продуценти и артисти, които желаят да създадат съвместни проекти. „Още е рано да се спрем на конкретна идея - допълни Дарияна- Все пак сега е време да се зарадваме на успеха на Никол, да отдъхнем от голямото напрежение и да се подготвим за финала на предаването на 9-ти декември, за който Nika е официално поканена."

16-годишната българка засега ще остане в Италия, за да може зрителите на най-популярното музикално предаване да я видят и в последния ден на шоуто.