LG променя рутината за поддържане на чисти дрехи с иновативни решения за пране и сушене
Секция: Технологии
10 Януари 2022 11:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG променя рутината за поддържане на чисти дрехи с иновативни решения за пране и сушене

/КРОСС/ На CES 2022, LG Electronics (LG) демонстрира по-интелигентен и по-безпроблемен начин за пране с новите пералня, сушилня и LG WashTower. Новите решения работят посредством усъвършенстваната LG технология с изкуствен интелект - Direct Drive (AI DD™), доказалата се технология за пара, както и набор от функции, които превръщат прането и сушенето на дрехите в рутина, по-удобна от всякога.

С подобрената AI DD технология на LG новото дуо предлага персонализиран режим, който може да разпознае размера на зареждането, типа плат и нивото на замърсяването му, да добави автоматично правилното количество перилен препарат и да настрои режима на прането за оптимално почистване.* Новата пералня използва технологията за пара на LG, доказано изпитан метод за почистване и освежаване на дрехите. За по-добро потребителско изживяване, функцията на LG Smart Pairing™ изпраща информация от пералнята към сушилнята, препоръчвайки най-подходящия режим на сушене и така елиминира възможността от грешки.

Първата сушилня от LG, разработена с технологията AI DD, може да се похвали с нов AI режим, който използва прецизен контрол на движението и автоматично избира оптимална настройка за най-добрата грижа за плата и по-бързо сушене. Освен това, благодарение на LG AI технологията, уредът може да научи предпочитаната от потребителя рутина и да предостави персонализирани опции за сушене всеки път. Инфрачервен сензор с точност измерва темперетурата на дрехите повреме на цикъла и може автоматично да направи промени, за да подсигури равномерно изсушаване. И не на последно място, за разлика от други комбинации на пералня и сушилня, дуото на LG може да се свърже посредством Bluetooth и да се управлява удобно само от контролния панел на пералнята.

С ултра удобния си и спестяващ максимално място дизайн, най-новата WashTower на LG със сушилня DUAL Heat Pump е опростена алтернатива на конвенционата система пералня+сушилня. Предното зареждане на пералнията работи с AI DD за чисти и свежи дрехи, докато сушилнята използва LG DUAL Inverter Heat Pump техноология за да намалия използваната енергия, като може да намали темеперетура на сушене повреме на цикъла. С по-ниската си обща височина LG WashTower помага да се спести пространство чрез дизайн без канали, което от своя страна позволява по-голямо приближаване до стената и спестява неудобството на потребителите от редовното им почистване.

Съчетавайки изключителна производителност и изискан стил, новите уреди от LG пасват перфектно на почти всяко пространство или стил на обзавеждане. WashTower е изработена със затъмнени стъклени врати, декоративни хромирани елементи и завършващ корпус от черна стомана за максимална издръжливост с висока устойчивост на надраскване. Опростеният плосък дизайн допълва елегантния дизайн, подходящ за вграждане, и придава минималистична и ултра модерна визия с лесен достъп до Center Control™ панела.

“С усъвършенстваната AI технология на LG и разнообразни функции, тези зашеметяващи нови уреди, предлагат нежна грижа за тъканите и безпроблемно управление на зареждането”, споделя  Лю Джае-чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “Това, че се вслушчваме в нуждите на реалните потребители и се доверяваме на нашия огромен опит и експертиза на глобалния пазар за домакински уреди, ни позволява да дадем на клиентите си решения за по-добър живот.”