Пускат филм за любовта между Памела Андерсън и Томи Лий
Секция: Шоубизнес
12 Януари 2022 16:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пускат филм за любовта между Памела Андерсън и Томи Лий

/КРОСС/ Излезе официалният трейлър на филма „Пам и Томи“, разказващ за връзката на една от най-скандалните двойки през 90 -те години - Памела Андерсън и Томи Лий.

Премиерата на сериала е на 2 февруари и в нея ще видим Себастиан Стан в ролята на Томи Лий и почти неузнаваемо преобразената Лили Джеймс като Памела Андерсън.

Продукцията документира в няколко епизода връзката на барабаниста на Motley Crue и звездата от "Спасители на плажа", както и последствията от "изтичането" на известния им интимен запис в мрежата направен от тях самите по време на медения им месец през 1995 г.

Касетата е открадната от дома на двойката, а на нея е открит личен запис под завивките. Изтичането му в мрежата води до съдебно дело между Памела и компанията, която разпространява касетата. Макар Памела и Томи да печелят съдебния процес и сумата от 1,5 млн. долара, те не успяват да спрат изцяло филма.

Сет Роджен влиза в кожата на Ранд Готие, бившият порно актьор, работещ като електротехник, който открадва касетата, заедно с целия сейф от дома на Лий и Андерсън и я продава на компанията разпространител.

Лий и Андерсън сключват брак на 19 февруари 1995, само четири дни след като се запознават. Двойката има две деца, Брандън Томас и Дилън Джагър. Развеждат се през 1998 -ма година.

До момента нито Том, нито Памела са коментирали проекта, дело на режисьора на филма „Аз Тоня“ Крейг Гилеспи.