Излиза документален филм за Джанет Джаксън
Секция: Шоубизнес
13 Януари 2022 17:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Излиза документален филм за Джанет Джаксън

/КРОСС/ Излиза документален филм за Джанет Джаксън, в който тя разказва своята история по решителен и безкомпромисен начин. От първо лице и с отворено сърце.

"Janet Jackson" - документалният филм от две части, обхващащ кариерата на певицата е с премиера на 28 -ми януари. В социалните мрежи тя публикува трейлъра на продукцията. Клипът включва части от интервюта с Миси Елиът, Марая Кери, Джанел Моне, Теяна Упи Голбърг, Пола Абдул и Самюъл Джаксън - които говорят с възхищение за емблематичната кариера на иконата. Датата на излизане на първата част от филма ще бъде на 40-ата годишнина от едноименния дебютен албум на Джаксън от 1982 г.

Четиричасовата документална лента се подготвяше в продължение на пет години и включва невиждани досега кадри от професионалния и личния живот на Джанет. Освен едни от най-вълнуващите ѝ изпълнения през годините, в него ще видим и изключително важни моменти за звездата като този, когато загубва брат си майкъл и момента, в който става майка.

В документалния филм неизменно ще бъде засегната и скандалната тема, която бе наречена "Nipplegate". Става дума за шоуто по време на Super Bowl от 2004 г., в което Джъстин Тимбърлейк дръпна част от горнището на Джанет и по този начин се разголи гръдта ѝ пред зрителите. От този инцидент изпълнителката също понася тежестта на критиките и за известно време не се появява по събития . „Това е истината. Вземете я или я оставете. Обичайте или мразете“, казва Джанет в клипа.

Филмът е режисиран от Бен Хирш.