Ирена Анастасова, БСП: Румен Радев не отстъпи от нито едно свое обещание
Секция: Интервюта
19 Януари 2022 09:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ирена Анастасова, БСП: Румен Радев не отстъпи от нито едно свое обещание

/КРОСС/ "Един достойно изпълнен мандат, един мандат, в който Румен Радев защити в пълна степен позицията на президента, мандат, в който президента Радев не отстъпи от нито едно свое обещание, подкрепи недоволството на българите от наложения олигархичен модел на управление на страната. Заради това той бе преизбран, защото българите оцениха това", заяви пред бТВ зам.-председателят на БСП и секретар на парламентарната група на левицата Ирена Анастасова. 

Тя бе категорична, че Румен Радев е застанал срещу онези, които са окупирали управлението на страната и зад интересите на всички българи.

Ирена Анастасова посочи, че в съзнанието на хората вдигнатият юмрук е знак на подкрепа на справедливите обществени искания.

На въпроса какви ще са отношенията между БСП и президента по време на втория мандат, секретарят на парламентарната група обясни, че БСП ще продължи да не се меси в работата на президентската институция. "Ние сме за разделение на властите", допълни Анастасова. "Ние много отговорно  и последователно сме защитавали позициите на президента, както в предизборната кампания, така и  в Народното събрание, при всяко наложено вето", каза още народният представител.