Amarok с нов облик
Секция: Автомобили
19 Януари 2022 15:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Amarok с нов облик

/КРОСС/ Volkswagen Commercial Vehicles придадоха на Amarok нов дизайн. Външно, например, той ще бъде с десет сантиметра по-дълъг и с повече от четири сантиметра по-широк от настоящата версия. Пикапът ще бъде наличен за поръчка на първите пазари в края на годината.

В бъдеще на борда на Amarok ще има още по-разширена технология, която е полезна не само когато колата се използва като работен инструмент. Става дума че най-новото поколение на превозното средство ще има значително повече системи за подпомагане на водача и също така ще впечатлява по отношение на свързаността.

„Когато става дума за задвижването, ние продължаваме да разчитаме на високоефективни TDI дизели за новия Amarok“ - казва Ларс Менге, ръководител на продуктовия маркетинг във Volkswagen Commercial Vehicles - „И в бъдеще ще се предлага високопроизводителен V6 TDI, както и други, специфични за пазара задвижвания. С други думи, в зависимост от пазара, Amarok ще бъде ефективен и мощен с дизелов или бензинов двигател "

Amarok от Volkswagen Commercial Vehicles е в серийно производство от 2010 г. Оттогава са продадени повече от 815 000 автомобила. Разработена от екипи в Австралия и Европа, най-новата версия на премиум пикапа ще се произвежда в Силвъртън, Южна Африка.