Цеца Величкович отбелязва 35 години на сцена и празнува роджен ден с концерта си във Варна - на 15 юни в ДКС
Секция: Шоубизнес
13 Юни 2022 11:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цеца Величкович отбелязва 35 години на сцена и празнува роджен ден с концерта си във Варна - на 15 юни в ДКС

/КРОСС/ Нaближава концертът на най-голямата звезда на балканската музика Цеца Величкович - на 15 юни (сряда) във Варна. Грандиозното събитие ще стартира с изпълнения на родната звезда МЕДИ и едни от най-големите му хитове, а веднага след това сцената ще завладее тя - Цеца Величкович, за да отбележи 35 години на сцена заедно с хилядите си фенове в България. Концертът на 15 юни 2022 г. е в зала “Конгресна” на Дворец на културата и спорта – Варна, а началото е в 20:00 ч.  

Легендата на сръбската музика ще отпразнува рождения си ден в деня преди концерта, а специално за събитието у нас ще пристигне с частния си самолет.

Изпълнителката на „Кукавица” и “Trepni” обещава незабравимо, балкански, лятно парти с най-големите й хитове, сред които - „Zabranjeni grad” „Zaboravi“, „Pile“, „Maskarada“, „Beograd“, „Lepi grome moj”, „Gore od ljubavi“, „Lepotan”, „Tacno je“, „Dokaz“ и много други.

Билетите за “Цеца Величкович - 35 години на сцена” на 15 юни във Варна, се продават в системата на Ticketportal.bg, в Билетната касата на ДКС и касата на ФК във Варна, верига книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна.  Цената им е от 30 до 60 лв. според мястото в залата, а на терен ще бъдат разположени и ВИП маси.

Актуална информация за концерта можете да следите във фейсбук страницата на Tickteportal.bgа билети можете да намерите тук.