Хари Стайлс покори музикалния Олимп с новия си албум
Секция: Шоубизнес
18 Юни 2022 18:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хари Стайлс покори музикалния Олимп с новия си албум

/КРОСС/ Хари Стайлс превзе музикалните класациите на списание "Билборд" и тези във Великобритания с третия си самостоятелен албум "Harry's House", който излезе през месец май.

Седмици наред идолът на милиони млади хора е първенец в чартовете за албуми и сингли. Най-големият му хит в момента е "As It Was" - пилотното парче от тавата, появило се през април. В британската музикална класация за сингли Хари Стайлс (28 г.) не слeзe от върха десет поредни седмици, а в Хот 100 на "Билборд" - пет седмици. "As It Was" е световен рекордьор по брой стриймвания в рамките на денонощие в множество платформи, като в първите седем дни те достигнаха 43,8 милиона.

Освен с новата си продукция, британският музикант зарадва феновете и с турнето "Love On Tour 2022", чието начало беше дадено на 11 юни в Глазгоу пред около 50 000 зрители. Световната обиколка на Хари Стайлс трябваше да се състои през 2020 г., но беше отложена за 2021 г заради коронавирусната пандемия. Не можа да се проведе и миналата година, като концертите останаха за 2022 г. Стартът вече е даден и в рамките на турнето той ще обиколи 32 града във Великобритания, Европа и Южна Америка. Стайлс трябва да приключи изявите от "Love On Tour 2022" в края на годината. 

Певецът представя парчета от актуалния албум "Harry's House", определян от него като "най-свободната музика, която някога съм създавал", както и от предишния "Fine Line", който първоначално трябваше да е в основата на турнето. Ковид-19 обаче обърка плановете на Хари Стайлс и екипа му.

Освен като изпълнител, британецът се изявява и като много талантлив текстописец. За новата си продукция той казва пред телевизионния канал Ен Би Си: "Имам чувството, че е нещо като извадка от всичко, което предпочитам, и е много близо до албума, който винаги съм искал да направя... Той със сигурност е най-личният, който мисля, че съм правил досега". 

"Harry's House" съдържа 13 парчета и е третият самостоятелен албум на Хари Стайлс. Той дебютира като солов изпълнител през 2017 г. с "Harry Styles", а две години по-късно издаде и "Fine Line", превземайки челните позиции в музикалните класации и с тях. 

Британецът е носител на доста награди, сред тях миналогодишната "Грами" в категорията за най-добро солово поп изпълнение за сингъла "Watermelon Sugar", който беше отличен и с БРИТ за британска песен на 2021 г.