Хвърлете заровете в ротативката Brilliant Dice на EGT
Секция: ЛЮБОПИТНО
20 Юни 2022 15:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хвърлете заровете в ротативката Brilliant Dice на EGT

/КРОСС/ Без значение дали сте в търсене на стара класика или нова казино игра, продуктите на българския разработчик EGT винаги са добра идея. Родната компания умее да създава отлични заглавия за феновете на този тип забавление, а ротативката Brilliant Dice е поредното доказателство за това.

Ако все още не разполагате със собствен акаунт в платформата на WINBET, настоящият момент да си направите такъв е възможно най-подходящ. Българският оператор приветства новите клиенти на сайта winbet.bg с най-иновативния и концептуален стартов бонус, който сме виждали до момента - 3 в 1 All Inclusive. Той позволява на новите потребители да направят цели три депозита, за което, разбира се, ще получат съответните бонус средства. Плюс няколко подаръка, за да бъде всичко още по-приятно.

Не забравяйте да следите и за редовните турнири, които WINBET организира за своите клиенти. Там ви очакват не само несравними емоции, но и страхотни перспективи за награди.

Brilliant Dice - хвърли заровете

Brilliant Dice е слот игра на EGT, вдъхновена от цирковото изкуство, както ще забележите от дизайна на интерфейса ѝ. Именно циркови артисти и животни са изобразени върху заровете, които все пак са основният герой в случая.

Тази ротативка разполага с пет рила и 20 печеливши линии. Най-търсената от играчите функционалност са безплатните завъртания, които могат да бъдат спечелени при изтегляне на определен символ пет пъти в активна линия. Броят на врътките зависи от това кой символ е изтеглен. При обикновените зарчета, например, можете да спечелите само пет завъртания. При някои символи броят на завъртанията се покачва на 15, а при клоуна и цирковата артистка - цели 50.

Ще се радвате да разберете, че безплатните завъртания вървят и с х2 множител, което е допълнителен плюс за потребителите. Ако имате късмет да изтеглите и няколко комбинации от по пет еднакви символа, тогава и съответно броят на врътките ще се сумира.

Специално внимание обърнете и на зарчето с рисунка на цирк, което в случая е вашият уайлд символ. Този елемент има свойството да замени всеки друг при нужда, за да спомогне за оформяне на печеливша комбинация. Уайлдът обаче има и потенциал да изплати наистина висока печалба. Ако го изтеглите пет пъти при заложени 400 диаманта, цели 200,000 диаманта могат да бъдат ваши.

Удвояване и джакпот мистерия

Традиционно за слот игрите на EGT, Brilliant Dice също предлага функцията "Удвояване". Ако последната ви печалба е по-малка или равна на 14,000 диаманта, вие ще получите възможността да рискувате за нейното удвояване. Шансовете тук са 50 на 50, тъй като пред вас ще се покаже карта, а вие трябва да познаете какъв е цветът ѝ - червен или черен. При грешно предвиждане губите спечеленото, така че преценете внимателно дали да рискувате.

Струва си да споменем и за атрактивната функция с прогресивен джакпот на Brilliant Dice, носеща името Jackpot Cards. Тя може да бъде стартирана на случаен принцип, а вие бихте могли да спечелите някой от прогресивните джакпоти, които виждате в горната част на интерфейса - Пика, Купа, Каро и Спатия. Пред вас ще се покажат 12 карти за игра, а ако обърнете три еднакви, то съответният джакпот ще бъде ваш.