SoftOne представя своето ново ERP решение „Soft1 Series 6“
Секция: Технологии
23 Юни 2022 09:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
SoftOne представя своето ново ERP решение „Soft1 Series 6“

/КРОСС/ SoftOne Technologies S.A с гордост представя своето ново решение Soft1 Series 6 ERP, като следва дългогодишната си традиция да лансира иновативни продукти и услуги. Soft1 Series 6 е напълно съобразен с основните принципи и ценности на SoftOne иновация, простота и надеждност и  дава ново измерение на дигиталната трансформация, като прави процеса за внедряване лесен за всеки бизнес, независимо от неговия размер и вид индустрия.

Series 6 разполага с нов, още по-удобен и по-бърз потребителски интерфейс, с множество подобрения, нови модули, приложения и облачни услуги. По този начин Soft1 Series 6 позволява на всеки бизнес да започне своята дигитална трансформация с малки и постижими стъпки, които могат да бъдат постепенно прилагани, създавайки висока добавена стойност за цялостното му опериране.

Новата ERP версия на SoftOne въвежда най-съвременните интелигентни технологии за автоматизация, което съответно прави автоматизацията на бизнес процесите по-лесна от всякога и за всеки потребител без да се изисква писане на код. Soft1 Series 6 използва усъвършенствани BI инструменти от следващо поколение, помагайки на съвременния бизнес да получи по-задълбочен анализ от своит е налични данни.

Сред основните акценти на Soft1 Series 6 са иновативен потребителски интерфейс, който осигурява 50% по-бързо и 100% по удобно за потребителите, изцяло преработено с акцент върху лесното използване по още по-динамичен начин, улесненото представяне на данните и бързината на достъпа до задачи и информация.

Новата версия на софтуера SoftOne позволява адаптиране и разширяване на възможностите върху всяко смарт устройство, поддържайки всички дейности на съвременния бизнес чрез удостоената с награди платформа за делова мобилност Soft1 360, изцяло преработеното решение за автоматизация на търговския отдел Soft1 SFA и Soft1 WMS Lite – ново специализирано мобилно приложение, което значително бодобрява управлението на складовите помещения и наличностите на всеки бизнес!

Актуализираното приложения Soft1 HRMS, което се свързват в реално време с иновативната уеб платформа myWorkplace на SoftOne, като по този начин драстично променят начина, по който бизнеса се справя с всички процеси, свързани с управлението на човешките ресурси.

Вграждайки иновативни технологии и използвайки опита, натрупан от успешното внедряване на повече от 8 000 облачни ERP инсталации, Soft1 Series 6 допълнително оптимизира работата на софтуера Soft1 в облака. Освен това разширява своите мощни възможности до всяко смарт устройство чрез новите приложения за корпоративна мобилност на SoftOne като Soft1 SFA и Soft1 WMS Lite.