Боно от U2 разкри, че има полубрат
Секция: Шоубизнес
27 Юни 2022 09:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Боно от U2 разкри, че има полубрат

/КРОСС/ Боно, фронтменът на Ю Ту, разкри, че има полубрат, за чието съществуване не е подозирал десетилетия, предаде БТА. В интервю за британското Радио 4 ирландският изпълнител говори за внезапната смърт на майка му, когато е бил на 14 години, както и за напрегнатите отношения с баща му.

Боно, чието истинско име е Пол Хюсън, каза, че е научил за съществуването на своя полубрат през 2000 г., когато установил, че баща му е имал интимна връзка. Певецът и активист каза, че e "в мир" със ситуацията, откакто е разговарял с баща си Боб, който не е разкрил пред майка му връзката си.

"Попитах го дали е обичал майка ми и той каза "да". Попитах как се е случило и той отговори, че се е опитал да постъпва правилно. Не се извиняваше, просто заявяваше факти", сподели Боно.

Той говори и за пробойните в семейството и дома след смъртта на майка му. Каза, че след като баща му умира през 2001 г. на 75 г, е помолил за прошка при посещение в параклис във Франция.

"Там нямаше никой, запалих свещ, коленичих и казах: Виж, съжалявам, че не съм бил до теб, преминал си през много неща и те моля да ми простиш". И се почувствах свободен", каза Боно в интервюто.

Звездата, който е известен с кампаниите си срещу бедността и подкрепата за болните от СПИН, говори за това как дейността му като активист е довела до напрежение в групата Ю Ту.

"За групата беше трудно да ме вижда в определена компания, за тях бе мъчително, но ми дадоха благословията си. Бяха убедени, че постъпваме правилно, ако успеем да постигнем нещо", каза той.