Huawei представи новите HUAWEI FreeBuds Pro 2 в партньорство с Devialet
Секция: Технологии
29 Юни 2022 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei представи новите HUAWEI FreeBuds Pro 2 в партньорство с Devialet

/КРОСС/ На провелата се миналата седмица официална премиера, Huawei Consumer Business Group представи HUAWEI FreeBuds Pro 2, ново поколение акустични TWS слушалки, които предлагат подобрено аудио изживяване на потребителите. Те са базирани на уникална Ultra-hearing True Sound Dual Driver звукова система, която интелигентно координира два драйвера като прави така, че те да работят в перфектен синхрон за отлично аудио изпълнение. Използвана е планарна диафрагма, характерна за слушалките от висок клас, за възпроизвеждане на ярки и прецизни високи тонове, както и динамичен драйвер с четири магнита за средни и по-ниски честоти, за по-силни басове. Резултатът е широк диапазон, от 14Hz до 48kHz , предаващ точно звуковите детайли.

Благодарение на технологията Triple Adaptive EQ, HUAWEI FreeBuds Pro 2 може автоматично да настройва звука според структурата на ушния канал, начина на носене и силата на звука за персонализирано аудио в реално време. В съчетание с LDAC™ кодек, звукът с ултра висока разделителна способност е допълнително оптимизирано за потребителите. Сертифициран с HWA и Hi-Res Audio Wireless Certification, HUAWEI FreeBuds Pro 2 ви позволява да усетите звука по най-добрия начин, независимо как, къде и с каква сила слушате музиката си.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 е разработен съвместно с Devialet. И двете марки са комбинирали общия си стремеж към качеството на звука, като работят заедно за фината настройка на акустичното изживяване на HUAWEI FreeBuds Pro 2, за да гарантират, че дори най-големите любители на музика  ще бъдат доволни от отличното качество.

Водещи в индустрията възможности за шумопотискане

HUAWEI FreeBuds Pro 2 предлага усъвършенствано активно шумопотискане на потребителите. Новото Triple Mic ANC система повишава средната дълбочина на шумопотискането с водещите в индустрията 15%  в сравнение с предшественика си, докато Intelligent Dynamic ANC 2.0 идентифицира точно центъра на външното звуково поле и избира подходящ режим, за да предостави комфорт при слушане. Дори при полети, Intelligent Dynamic ANC 2.0 елиминира шумовете от двигателите на самолета .

Новата технология за шумопотискане по време на обаждания - Pure Voice, на HUAWEI FreeBuds Pro 2 осигурява ясни, тихи разговори и се основава на система за потискане на шума от 4 микрофона, комбинирана с ексклузивен за Huawei DNN алгоритъм. Това означава, че слушалките могат точно да улавят човешки гласове, като същевременно подобряват шумопотискането, така че потребителите могат да се насладят на висококачествен и чист звук при гласови или видео разговори, независимо къде се намират.

Разполагайки с нов, ветроустойчив дизайн, HUAWEI FreeBuds Pro 2 могат ефективно да намалят шума от вятъра. Водещите в индустрията интелигентни алгоритми за премахване на шума от вятъра позволяват на HUAWEI FreeBuds Pro 2 да предоставят отлично качество на разговорите дори срещу силен вятър.

Преобразува изживяването на аудио връзката, за повече удобство

HUAWEI FreeBuds Pro 2 предлага безпроблемна връзка с две устройства за автоматично превключване на разговори. Функцията му за двойна връзка работи с устройства от Huawei екосистемата, включително смартфон, таблет, компютър и часовник, както и със смарт системите Android, iOS и Windows.

 

Audio Connection Center  позволява на потребителите да видят последните 10 устройства, свързани към слушалките, за лесно превключване между множество устройства. Той може също да бъде автоматично открит на Super Device екрана на Huawei компютри, таблети, телефони или Vision телевизори и лесно свързан с едно плъзгане.

Изключителна производителност

HUAWEI FreeBuds Pro 2 са малки, но мощни и разполагат с дълъг живот на батерията. С включен ANC, можете да се насладите на до 4 часа възпроизвеждане и общо 18 часа с кутията за зареждане. С изключен ANC можете да се насладите на 6,5 часа слушане и общо 30 часа с кутията за зареждане.

Ако сте в движение, HUAWEI FreeBuds Pro 2 поддържа и обратно зареждане  на кутията за слушалки с вашия телефон или таблет.

Нещо повече, снабден с IP54 устойчивост на водни пръски , производителността на HUAWEI FreeBuds Pro 2 не се смущава от дъжд или пот.