Lidl допълва клиентското изживяване с ароматни кафе напитки в избрани магазини
Секция: ЛЮБОПИТНО
29 Юни 2022 16:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Lidl допълва клиентското изживяване с ароматни кафе напитки в избрани магазини

/КРОСС/ Съвместно с партньора си България Вендинг Сървисиз Lidl поставя модерни кафе-автомати в магазините си в Благоевград, Царево, Самоков, Троян, Провадия, Раковски и Пазарджик, както и в избрани такива в София, Варна и Пловдив. Те предлагат богат избор от кафе и други напитки с характерното оптимално съотношение цена-качество и допълват клиентското изживяване в магазините на веригата.

Вендинг автоматите са висок клас, удобни и лесни за използване. Те ще приемат и картови разплащания за още по-голямо улеснение на посетителите, а изборът от напитки включва както стандартни, така и премиум предложения. Кофеиновите изкушения се приготвят от прясно смляно кафе на зърна, като клиентите могат да избират между кафе Bianchi и по-високия клас - Lavazza. И двата бранда са с доказано качество и аромат, а напитките са с плътен и богат вкус. Сред по-интересните предложения с кафе се отличават виенско кафе и мокачино. Гамата продукти се допълва с белгийски горещ шоколад, лимонов чай, различни предложение на Nescafe, както и италианско безкофеиново кафе.

И тук Lidl и България Вендинг Сървисиз показват своето отговорно отношение към природата, като насърчават и своите клиенти към екосъобразно потребление. Използваните в кафе-автоматите чаши са произведени от бамбук, а всеки, който донесе своя собствена чаша, получава с 10 ст. по-ниска цена за избраната напитка.

Lidl не спира да надгражда клиентското изживяване за своите потребители с различни предложения и иновации, които да направят пазаруването в магазините едно наистина приятно и качествено изживяване. От огромния асортимент от хранителни и нехранителни продукти и собствените марки през приложението Lidl Plus и предимствата на този дигитален помощник, клиентите на веригата могат да открият всичко за семейството и дома под един покрив.