Star Concept демонстрира бъдещето на Lincoln (Снимки)
Секция: Автомобили
30 Юни 2022 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Star Concept демонстрира бъдещето на Lincoln (Снимки)

/КРОСС/ Бъдещето на емблематичната американска марка Lincoln също е тясно свързано с електрическата мобилност, а с изцяло новата концептуална разработка Star компанията ни представя част от дизайн решенията, които можем да очакваме в следващото поколение автомобили на фирмата.

От Lincoln споделят, че очакват повече от половината продажби на марката в световен мащаб да бъдат изцяло електрически модели до средата на това десетилетие, като за целта ще се разчита на пазарното лансиране на три нови 100% електрически автомобила до 2025 година и на още един до края на 2026 година.

Lincoln Star Concept се отличава с изключително футуристични дизайн и конструкционни решения, като особено силно впечатление прави изпълнението на предната част на електромобила. Впечатляващи също така са и отварящите се една към друга двойки врати и изключително просторният интериор, който предлага три персонализирани фона на изживяване, засягащи обонянието, визията и звука.

"Електрификацията премахва множество традиционни за автомобилите ограничения, което ни позволява да преосмислим какво може да представлява една кола", коментира Антъни Ло, шеф-дизайнер на компанията майка Ford Motor Company. "Lincoln Star е проучване на изживяването и тематиката, които поставят нови измерения в дизайна на Lincoln- и това е само началото".