Yettel предлага последни бройки смартфони на изгодни цени в своя аутлет
Секция: Технологии
29 Юли 2022 14:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага последни бройки смартфони на изгодни цени в своя аутлет iPhone XS Max, One Plus 7 Pro и Nokia 3.4 са част от предложенията

/КРОСС/   София, 29 юли 2022 г. Yettel вече разполага със специална аутлет секция на своя сайт, в която всички желаещи могат да открият редица устройства на изгодни цени. Предложенията могат да бъдат намерени единствено онлайн - на Yettel.bg, където има немалко примамливи оферти за последни бройки от някои от най-успешните модели от последните години.

iPhone XS Max 512GB бе най-изкушаващият и труден за откриване смартфон на Apple преди няколко години, въпреки много високата си цена. Сега той се предлага само за 1559,99 лв. в брой или по 71,59 лв. на лизинг за 24 месеца с план Тотал Макс 59.99 за две години. Смартфонът разполага с A12 Bionic чип и се отличава с големия си Super Retina HD екран, направен с OLED технология. Апаратът предлага двойна 12MP + 12MP широкоъгълна и телефото камера с възможност за 4К видео запис. Моделът разполага със софтуер и някои хардуерни функции, актуални до днес, и е отлично решение за феновете на Apple, които искат да се сдобият с по-изгодно устройство.

OnePlus 7 Pro 128GB Dual също е модел за ценители. Смартфонът разполага с Fluid AMOLED capacitive екран, работещ в съотношение на страните от 19.5:9. Моделът работи с Qualcomm Snapdragon 855 процесор, направен със 7 nm технология. Наред с това той има качествена тройна камера, включваща 48 MP широкоъгълен основен сензор, 8 MP телефото с 3x оптично увеличение и 16 MP ултра широкоъгълна камера със 117° обхват. Смартфонът има симпатична, изскачаща от корпуса 16 MP предна камера. Сред останалите му характеристики може да се отличи наличието на 6 GB RAM, както и на вградена 4000 mAh батерия с бързо зареждане. В аутлета на Yettel смарфонът може да се намери за 549,99 лв. в брой или по 26,59 лв. на лизинг за 24 месеца с план Тотал Макс 39.99 за две години.

NOKIA 3.4 64GB Dual, eдин от по-достъпните модели в тази част от сайта на мобилния оператор, се предлага само за 19,99 лв. в брой с Тотал Макс 39.99 за две години. Той работи с Qualcomm Snapdragon 460 процесор и има 3 GB RAM. Вградената му памет е 64 GB, но тя може да бъде разширена с използването на слот за microSD карта памет, с още до 512 GB. Екранът на смартфона е IPS LCD и работи в HD+ резолюция и съотношение на страните от 19.5:9. Основната камера е тройна - 13 MP + 5 MP + 2 MP, а селфи камерата е 8 МР. Апаратът може да се похвали с 4000 mAh батерия, а мнозина вероятно ще се насладят и на наличието на 3,5 мм аудио изход, с който могат да използват любимите си слушалки.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

За Yettel:

Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.
За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg.

За PPF Telecom Group:
PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.
www.ppftelecom.eu

Yettel България
Отдел „Корпоративни комуникации"
+359 898401400
pr@yettel.bg