Бритни Спиърс е готова с мемоарната си книга
Секция: Шоубизнес
31 Юли 2022 20:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бритни Спиърс е готова с мемоарната си книга

/КРОСС/  Бритни Спиърс е подготвена с мемоарната си книга, в която 40-годишната певица даде обещание да опише „ всичко " за живота си, само че не може да я пусне заради недостиг на хартия, заяви уеб сайтът за вести от шоубизнеса TMZ. Автобиографията трябваше да бъде оповестена през януари 2023 година от издателството Simon & Schuster, само че заради дефицит на суровина датата на излизане е била отсрочена за неустановен период.

Поп принцесата подписа контракт с издателството през февруари тази година, когато от Simon & Schuster й изплатиха задатък в размер на 15 милиона $. Сделката е една от най-крупните за мемоарна литература след тази на семейство Обама, които подписаха с Penguin Random House договор за повече от 60 милиона $. В книгата Бритни планираше да опише за преживелиците си като дете звезда, за креативната си активност, както и за споровете в фамилията през срока на съвсем 15-годишното попечителството над нея от страна на татко й.

Доклад на Publishers Weekly по-рано тази година уточни, че главните аргументи за казуса с хартията са две. На първо място, по време на пандемията читателите почнали да поръчват по-големи количества печатни творби, което довело до скок в потреблението. На второ място, в този срок служащите от целулозно-хартиените предприятия почнали всеобщо да напущат, което провокирало дефицит и на работна ръка в сектора.

TMZ разкрива и това, че по-рано през седмицата съдът в Лос Анджелис е постановил, че Бритни Спиърс няма потребност да дава показания по делото за прекратеното настойничество, по което татко й Джейми Спиърс има искания за обезщетение от 2 милиона $ - ешение, което от юридическия екип на Спиърс-старши са решили да апелират. Преди броени дни певицата се „ върна на работа ", записвайки дует с Елтън Джон на ремиксиран негов остарял шлагер.