Джони Деп продаде свои картини за 3,6 милиона долара
Секция: Шоубизнес
01 Август 2022 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джони Деп продаде свои картини за 3,6 милиона долара

/КРОСС/ Джони Деп определено не си губи времето след съдебния триумф над бившата си съпруга Амбър Хърд. Тя се опита да го унищожи с брутални и недоказани обвиненя в сексуално насилие и тормоз, Деп я осъди за клевета и сега тя му дължи над 10 милиона долара, които няма как да плати, а според някои източници почти сигурно ще обяви фалит. Джони пък издаде музикален албум, снима се в китайска реклама, а преди дни разпродаде свои картини и направи 3,6 милиона долара за няколко часа, съобщи „Труд бг“.

Джони Деп изненада феновете си с дебютна колекция от свои картини в британска галерия. Платната са в поп-арт стил и на тях Джони е изобразил свои колеги от шоубизнеса и поп-културни икони като Кийт Ричардс, Елизабет Тейлър, Ал Пачино, Боб Дилън и др.

От галерията Castle Fine Art обявиха, че с удоволствие са подписали договор с “критическия признатия актьор, музикант и певец”.

Едва 20 минути след първото официално съобщение за нахлуването на Джони Деп в света на изобразителното изкуство и сайтът на галерията е бил пред срив от наплива на купувачи. Много фенове се оплакаха, че нямат достъп до разпродажбата.

Дебютната колекция на звездата от “Карибски пирати” и “Страх и омраза в Лас Вегас” се казва “Приятели и герои” и вече е окончателно разпродадена.

От галерията съобщиха, че това е най-бързо разграбената им колекция. “Всички произведения бяха изкупени за часове”.

Джони Деп е изтъргувал всичките 780 принта за общо 3,65 милиона долара. “За Джони Деп изкуството е било винаги спътник.

Преди актьорската игра и преди музиката, рисуването е било инструмент за неговата креативност”, написаха още организаторите на неговата първа разпродажба.