Програмата Hub by Yettel приема стажанти за седми път
Секция: Технологии
01 Август 2022 11:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Програмата Hub by Yettel приема стажанти за седми път

/КРОСС/ От днес до 11 септември 2022 г. Yettel приема кандидатури за участие в платената си стажантска програма Hub by Yettel. Програмата дава шанс на студенти в последната си година на обучение или наскоро завършили млади специалисти, желаещи да натрупат реален професионален опит в сферата на телекомуникациите, да развият ключови бизнес умения и да поставят началото на своята успешна професионална реализация.

Заинтересованите бъдещи професионалисти могат да кандидатстват за конкретна позиция в областта на маркетинга, дигиталната търговия, работата с данни и технологиите, като изпратят своята заявка през сайта на компанията. Сред дванадесетте отворени позиции тази година са разработка и поддръжка на софтуер, програмиране, дизайн, администриране на видео платформа, корпоративни комуникации и работа с партньори. Избраните кандидати ще са част от екипи, които работят по реални и стратегически за компанията проекти.

„В Yettel се грижим за младите специалисти, като им предоставяме менторство, възможност за придобиване на професионални умения в практиката и шанс за кариерно развитие. В днешния ориентиран към дигиталните технологии свят, новото поколение таланти са ценен ресурс за развитието на телекомуникационния сектор“, каза Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“ на Yettel.

Стажът е едногодишен, заплатен и включва ангажимент на пълен работен ден, с възможност за работа от вкъщи два дни в седмицата, срещу мотивиращо финансово възнаграждение. Всеки стажант ще бъде направляван от индивидуален ментор в тези първи стъпки на новото работно място, съгласно изготвен индивидуален план за развитие, съобразен с реални бизнес и стратегически цели. Ментори са утвърдени мениджъри в телекома, които в рамките на вътрешен конкурс са доказали нуждата да включат стажант в своя екип.

След завършването на стажа участниците ще имат шанс да станат равностойни членове на екипа на компанията в дългосрочен план. За шестте издания на програмата Hub by Yettel, 85% от участниците са станали постоянни служители на оператора.

Подробна информация за стажантската програма Hub by Yettel и описание на конкретните задължения и изисквания към кандидатите за всяка позиция можете да откриете на сайта на оператора.