Министър Иван Шишков: Държавата няма да остане без пътно поддържане
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Август 2022 17:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Министър Иван Шишков: Държавата няма да остане без пътно поддържане

/КРОСС/ Ще продължим добрите практики на МРРБ – на предишния кабинет и на служебните кабинети, ще има надграждане. Това каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков, който на церемония в МРРБ прие поста от своя предшественик Гроздан Караджов.

Надявам се да намерим в напреднал етап всички неща, за които говорихме преди седем месеца с г-н Караджов, и да продължим в конструктивна посока в бъдеще, каза още регионалният министър.

На въпрос за най-важните задачи арх. Иван Шишков отбеляза, че очевидно има проблем с пътните фирми, но трябва да се запознае в дълбочина с него, за да бъде намерено правилното и законосъобразно решение. Министърът бе категоричен, че със сигурност държавата няма да остане без пътно поддържане. И отбеляза, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството има и други важни приоритети, по които трябва да се работи на бързи обороти.

За мен е чест да предам символично „ключа към МРРБ“ на Вас, защото имате дълбока следа в министерството. Познавате проблемите и съм сигурен, че още от днес ще поемете най-важните задачи, които стоят пред министерството, каза Гроздан Караджов.