Даниела Везиева: Политиците трябва да говорят много умерено
Секция: Коментари
05 Август 2022 06:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Даниела Везиева: Политиците трябва да говорят много умерено

/КРОСС/ В предаването „Лице в лице" по бТВ Даниела Везиева, каза че госпожа Нинова не за първи път прави внушения по отношение на мен. „Днес каза, че ме била уволнила. Това не е вярно. Аз си подадох заявление за освобождаване. Вярно е, че за този период научих как може да работи една администрация по много различен начин."

Прословутият Египет, за който се говори, имаше световно изложение, където участваха всички държави, обясни Везиева. „Аз предвождах делегация и в тази делегация имаше много хора от този бизнес. На ВМЗ, на Кинтекс имаше представители. По време на изложението бях с оръжейния бизнес. Така че опитите да се вмени, че имало чадър, че съм хванала някого и съм го завела в Египет...".

Аз не съм представяла Александър Манолев, той си е бизнесмен, ръководи си бизнес и беше в Египет като бизнесмен, категорична е Везиева. „В този бранш работят много хора. Всяко едно такова говорене съкращава работни места и затваря пазари. Политиците трябва да говорят много умерено. Опити за внушаване, намеци за корупция нарушават двустранни взаимоотношения и затварят пазари. Госпожа Нинова имаше седем месеца да направи нещо."

Моето вътрешно убеждение е следното - човекът, който говореше за социална политика, в същото време биеше бранша, който осигурява много работни места, заяви Везиева.