Тим Кланси се закани: ЦСКА го очаква по-труден мач в Ирландия!
Секция: СПОРТ
05 Август 2022 08:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тим Кланси се закани: ЦСКА го очаква по-труден мач в Ирландия!

/КРОСС/  Наставникът на Сейнт Патрикс Тим Кланси коментира минималната победа над ЦСКА с 0:1 на стадион "Българска армия" в първата среща от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Кланси смята, че тази победа дава много малко предимство на неговия тим, но се закани, че в Ирландия за ЦСКА предстои още по-труден мач от днес.

"Знаехме, че ще бъде много-много трудно. Идваме тук да играем срещу много добър отбор. Трябваше да се защитаваме добре, което го направихме. ЦСКА стреляше от дистанция, правеше много центрирания. Трябваше да сме добри в контраатаки, да бъдем бързи и да търсим головия шанс", започна Кланси.

"Центриранията бяха много важна част от играта на ЦСКА. Ние обаче се справяме през целия сезон в този аспект. Тази победа ни дава много малко предимство. Да, спечелихме с 0:1, но трябва да вярваме. Ние сме много млад отбор, имаме много енергия.

Можехме да взимаме по-важни решения в последната третина и да бъдем дори още по-успешни. "Какво трябва да очаква ЦСКА в Ирландия? Още по-труден мач от днес. Ще намерим собствената си игра, ще се защитаваме добре, както днес, или поне ще опитаме. И няма да им даваме шансове", завърши треньорът на Сейнт Патрикс.