Животът на холивудската звезда Ан Хеш е в опасност
Секция: Шоубизнес
06 Август 2022 15:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Животът на холивудската звезда Ан Хеш е в опасност

/КРОСС/  Приета е в болница в критично състояние Холивудската актриса Ан Хеш се бори за живота си. Тя е настанена в критично състояние в лечебно заведение, след като претърпя тежък инцидент. Ан Хеш се удари с колата си в дом в Лос Анджелис. Градската пожарна служба уточнява, че актрисата се е ударила в двуетажна къща в квартал „Мар Виста" с автомобила си.

В резултат на удара в сградата е причинила разрушение на сградата и се е разразила огнена стихия, разкриват американските медии. В съобщението се посочва, че възрастната жена, която била открита в превозното средство е била в критично състояние и се е наложило да бъде транспортирана до болница. След това медиите потвърдиха информацията на светското издание TMZ, че жената в синия Mini Cooper е 53-годишната Ан Хеш. По неуточнени досега причини, актрисата се е ударила първо в гараж на жилищна сграда.

След това потеглила с автомобила си, а по-късно се блъснала и в къщата в квартал Мар Виста, нанасяйки й сериозни повреди. Пожарът, възникнал в резултат на сблъсъка, е бил гасен от 59 пожарникари и то в продължение на повече от час. Припомняме, че през 90-те години на миналия век тя беше в интимна близост с водещата на токшоу Елън Дедженеръс.