Футболист пропусна сватбата си, брат му го замести
Секция: ЛЮБОПИТНО
06 Август 2022 16:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Футболист пропусна сватбата си, брат му го замести

/КРОСС/ Футболистът от Сиера Леоне Мохамед Буя Туре пропусна собствената си сватба, за да се присъедини към шведския елитен Малмьо. Той бил заместен на церемонията от брат си, разкри нападателят пред шведския вестник Aftonbladet.

Сватбата била насрочена за 21 юли, но от Малмьо поискали футболистът да пристигне възможно най-бързо и да бъде представен официално от клуба на 22 юли.

Именно затова трябвало братът на Мохамед Буя Туре да го представлява на щастливото събитие и пред булката Суад Байдун.

„Церемонията беше на 21 юли в Сиера Леоне. Но аз не бях там, защото Малмьо поиска да отида по-рано", разказа футболистът, който публикува в социалните мрежи свои снимки заедно със съпругата си, облечени със сватбени дрехи преди да замине за Швеция.

„Снимахме се по-рано, така че изглежда все едно съм бил там. Но не бях. Брат ми трябваше да ме представлява на истинската сватба", добави още Буя Туре в социалната мрежа Twitter.

Той подписа с отбора на Малмьо след като прекара последните два сезона в китайското първенство и влезе като резерва в края на мача срещу Дюделанж (Люксембург) от третия квалификационен кръг на Лига Европа, завърши с успех 3:0 за шведския състав.

Нападателят все още не се е виждал със съпругата си след сватбата, но обеща скоро да има меден месец заедно. „Първо да спечелим първенството, а тогава ще отида и на меден месец", заяви още Мохамед Буя Туре.