Злобен хейт срещу новия Ерген
Секция: Шоубизнес
06 Август 2022 18:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Злобен хейт срещу новия Ерген Дори Виктор Стоянов неглижира Евгени Генчев

/КРОСС/  Евгени Генчев влиза в предаването оплют по нашенски! Посрещнат по нашенски, сиреч оплют, ще влезе в „Ергенът" наследникът на Виктор Стоянов - Евгени Генчев. Пианистът, който е известен повече по света, отколкото у нас, е одобрен за главно действащо лице във втория сезон на формата. Кой знае защо обаче, новината не се посрещна с одобрение от мнозина, в това число дори от предшествениците му.

Виктор Стоянов - Ерген номер едно, се е взел на сериозно дотам, че дори не си направи труда да постне трейлъра към риалитито, нито да поздрави Евгени. Малко по-щедри бяха Виктория Капитонова, както и устатата Венета, плюс Люси Костадинова.

И трите обаче се ограничиха до едно сухо и сякаш насила казано: „Успех!". Много са и потребителите в нета, които се ядосваха „откъде са го изкопали този" като мацки са категорични, че предпочитат актьора Филип Буков. „Искахме Филип, защо пак вкарвате някой супер неизвестен като Викторчо?!", гневят се те. Знаем, че предположения имаше и за Иво Аръков, но както знаем, той е обвързан.